top of page
bemex2-17.png

VESTDAVIT

Utelukkende positivt. Bemex Rekruttering er proaktiv, løsningsorientert og en god sparringpartner.

Vestdavit selger daviter (kraner) til bruk for håndtering av MOB båter, arbeidsbåter, livbåter, m.v. på skip til sjøs. Kundene er innenfor oljeservice og marine/kystvakt. Dette er kundegrupper som etterspør driftssikre, trygge løsninger for sikker operasjon under ekstreme værforhold.

Rolf Andreas Wigand

Administrerende direktør, Vestdavit AS

BERTEL O. STEEN

Samarbeidet har vært enkelt og tidsbesparende og de har alltid vært rask med å finne gode kandidater.

Bertel O. Steen Power Solutions driver med salg og service av MTU dieselmotorer, egenutviklede løsninger for elektrisk fremdrift, og nødkraft for kritisk infrastruktur. Hovedmarkedet er Norden og kundegruppen er både private og offentlige.

Magne Strømme

Service Manager, Bertel O. Steen Power Solutions

bemex2-16.png

BOHUS

Vi opplever fantastisk service og god oppfølging av alle ansatte i Bemex Rekruttering, de er raskt på ved henvendelser og gir seg ikke før de har gode kandidater.

Bohus Nordås A/S ble etablert på Nordås i 1969 og har deretter utvidet med fire varehus i våre andre bydeler.

Vi driver med salg av møbel og interiør produkter til folk flest der vi har fokus på stilartene nordisk, klassisk og rustikk.

Harry Skage

Driftssjef, Bohus Nordås AS

BACAPLAST

Vi har benyttet Bemex Rekruttering (og forgjengeren) i mer enn 20 år. Vi verdsetter at det er en lokal leverandør og opplever et bra samarbeid med hyggelige og flinke folk.

Baca Plastindustri leverer plastfolieprodukter av høy kvalitet til industri, bygg, transport og fiskeri i hele landet. Vi er ledende innen dampsperre og innovatør på radonsikring.

Bernt A. Flesland

Daglig leder, Baca Plastindustri

KCA DEUTAG Drilling Norge AS

Bemex Rekruttering er hyggelig og imøtekommende

og leverer gode kandidater.

KCA Drilling er verdens ledende bore- og ingeniørselskap som jobber innen on- og offshore og alt som er knyttet til bore- og brønnoperasjoner innen olje og gassproduksjon.

Pernille Storla

Recruitment Supervisor

KCA DEUTAG Drilling Norge AS

Agenda Økonomi AS

«Bemex Rekruttering har god innsikt i markedet for økonomi- og regnskapsbransjen. De er i tillegg en kompetent rådgiver innen HR og generell forretningsutvikling.»

 

Agenda Økonomi AS, regnskapsføring fra A til Å - Alltid oppdatert.  Vi yter rådgivnings- og konsulenttjenester til bedrifter og organisasjoner innen alle bransjer i næringslivet. Vi er spesialisert på PowerOffice Go og Agenda Økonomi AS kan levere hele pakken, med etablering, integrasjoner, rapporteringsløsninger og support.

Tom Peder Jakobsen

Daglig leder

Agenda Økonomi.

bottom of page