top of page
bemex-1.png
Bemex rekruttering-Bergen
Hva kan vi hjelpe deg med?
REKRUTTERING & UTLEIE

Vår målsetting er å tilby fleksible og effektive bemanningsløsninger. Med til sammen over 100 års allsidig erfaring fra bransjen har vi verdifull kunnskap om markedet og våre kunder, og vet hvor viktig gode relasjoner er.

 

Vi er en profesjonell samarbeidspartner som er opptatt av å levere kvalitet, og med lang erfaring fra bransjen, vet vi hva som skal til for å finne rett person på rett plass. Vi gjennomfører hele eller deler av rekrutteringsprosessen på alle nivåer og alle fagområder. Om du trenger midlertidig bemanning eller en ny medarbeider i en permanent stilling kan vi hjelpe deg.

VI FINNER DINE NYE MEDARBEIDERE

Bemex Rekruttering har sertifiserte rekrutteringsrådgivere som tilbyr tjenester innen rekruttering og utvelgelse av ledere, spesialister og medarbeidere til faste stillinger.

 

Våre prosesser inneholder både annonserte søk og aktive markedssøk for å kunne levere et best mulig kandidatgrunnlag. Vi kvalitetssikrer våre kandidater gjennom velprøvd metodikk, bl.a ved strukturerte intervjuer og grundig referansesjekk. Ved behov benyttes yrkesrelaterte personlighet- og evnetester. Før, under og etter prosessforløpet sørger vi for god oppfølgning og veiledning av kandidat og oppdragsgiver. Bemex Rekruttering benytter testverktøy fra CEB/SHL, OPQ32.

REKRUTTERING

PROSESSEN

FØL DEG TRYGG I PROSSESEN

Definere krav

Måling gjennom kravskjema og kristiske/ønskede kompetanser

 

Søk

Medieplan og annonsering. Databasesøk og aktivt markedsøk

 

Kvalitet og seleksjon

Søkerliste

 

1.gangsintervju

Motivasjon, kunnskap og kompetanser. Avklaring

 

Testing

Arbeidsrelatert evne- og personlighetstest

 

2.gangsintervju

Personlige egenskaper. Case. Tilbakemelding test

 

Referanseinnhenting

Dybde. Tilpasset kravskjema og kompetanser

 

Presentasjon

Kandidatrapport. Innstilling

bemex2-16.png

UTLEIE

FÅ RIKTIG FAGFOLK TIL RIKTIG JOBB

Vi tilfører våre kunder kapasitet og kompetanse når de har behov for det, og sørger for at arbeidet blir utført med høy kvalitet og til riktig tid. Rett person på rett plass er viktig for alle parter.

Å ta vare på sine medarbeidere er å ta vare på en viktig ressurs. Vi ser mangfoldet i menneske og tar medarbeiderne våre på alvor. Alle våre medarbeidere går igjennom et personlige intervju og vi gjennomfører grundig referansesjekk.

VI TILBYR

MANGFOLD GIR STORT SPEKTER

Vi leier ut et stort spekter av personell, blant annet:

 

- Fagarbeidere i de fleste disipliner

- Ingeniører og tekniske tjenester

- Logistikk, lager og transport

- Salg og markedsføring

- Økonomi og regnskap

- Administrasjon

bottom of page